2011. március 25.

A reklámozás ideje :) ELTE Musical Színpad

Engedjétek meg, hogy legelőször a saját kis társulatomat mutassam be nektek.
Az ELTE Musical Színpad új színt képvisel az egyetemi kulturális élet palettáján, egy műhely, ahol két teljesen különálló, a művészet által mégis összekapcsolt élettér találkozik…
Az ELTE Musical Színpad 2010 februárjában alakult olyan lelkes fiatalok segítségével, akik a zenés színházi műfaj iránti szeretetüket már hosszú évek óta igyekeznek megfelelő szakmaisággal és véget nem érő tanulással párosítani, emellett pedig vállalták az eddig megszerzett tudás átadását is. A bekapcsolódó növendékek művésztanárok vezetésével tanulhatnak színészmesterséget, éneket és táncot, melyek együttesen alkotják a musical alappilléreit, később pedig lehetőséget kaphatnak a színpad műsoraiban és fellépésein való közreműködésre is.
A csoport vezetője jómagam, Varga Gyöngyi, vagyok és egyben az énektanítással járó teendőket látom el, a színészmesterséget pedig Papp Annamária tartja, a táncot Folmeg Barbara és Szabó Bence oktatja a csapatnak.
Az alig egy éve szerveződött csoport többször mutatkozott már be a 2010-ben az ELTE BTK rendezvényein, a Bölcsész Napokon, illetve a Lágymányosi Eötvös Napokon, a Badacsonyi Borheteken, a Tapolcai Nyári Estéken, az ELTE BTK Gólyabálon a közönségnek. Idén március 10-én egy 1848-as emlékműsort láthattunk tőlük. A következő állomásuk a 2011-es Bölcsész Napok._



Színház és egyetem, sok hasonlóság és még több különbözőség. Ebben a csapatban azonban a közös cél elmossa azokat a határokat, amelyeket a különböző szakok, karok, színpadok, tapasztalatok és vélemények emelnének közénk. Részesévé válni egy olyan világnak, ami mindannyiunkat elvarázsol.

Ha szívesen érdeklődnél még irántunk keress fel minket bátran  a www.eltemusical.hu honlapon

A következő bejegyzésben az 1848as megmelékezés rövid bemutatkozóvideóját is láthatjátok.