2011. április 21.

Fesztivál rengeteg Budapesten

Egyetemistaként rengeteg szabadtéri fesztiválon, programon vehetünk részt minden egyes évben. Ahogy telnek az évek, megmondom őszintén jómagam is egyre többször fordulok meg ezeken a rendezvényeken. De mikor használhatnánk a fiatalságunkat és a lehetőségeinket, ha nem most??? Persze, tanulni is kell, hisz tudjátok, az egyetem az első... de ne burkolózzatok be mindig a könyvek mögé. Lássatok világot, élvezzétek a szabadságot, engedjétek, hogy titeket is átjárjon az egyetemista életérzés.
Színes palettával rendelkeznek az egyetemek, ha fesztivál szempontból figyeljük meg őket.
Először nézzük meg az ELTE-t: Lágymányos Eötvös Napok, Bölcsész Napok, Budaörsi Napok, Griff Napok és még sorolhatnám. Minden kollégiumában is találunk pár napot, amit csak a szórakozásnak szentelnek. Természetesen nem csak az ELTE tart hallgatói napokat, szinten minden egyetem nem csak Budapesten, hanem vidéken is pl. VEN Veszprémi Egyetemi Napok, SZIN, Szegedi Ifjúsági Napok és még sorolhatnám.
Ha az egyetemi berkeket elhagyjuk a legnagyobb tömegeket megmozgató és a legnagyobb portkavaró rendezvény: Sziget Fesztivál
Nézegessetek körül, sok lehetőség adott arra, hogy kikapcsolódjatok, szórakozzatok két vizsga között vagy a csendesebb szorgalmi időszakban.