2011. április 10.

Operett és musical csillagai


Az Operett és musical csillagai c. bejegyzés alatt a Budapesti Operettszínház és a Madách Színház művészei által szeretném bemutatni e két létesítményt.
Remek hangokkal, tehetségekkel és egyéniségekkel találkozhatunk, ha egy-egy előadást megtekintünk bármelyik színházban a kettő közül. Érdemes mindig azokat a produkciókat kiválasztani, melyekben a kedvenceink játszanak. Akkor biztosan nem ér csalódás egyik műnél sem. Sokukat nem csak itt láthatjuk, hallhatjuk, hanem akár a rádióban valamilyen popslágerrel, akár valahol egy hakni alkalmából. Igazából szerintem egy musicalszínésznek nem feltétlenül kéne kiadni popzenei számokat, és magán véleményem az, hogy nem is áll nekik jól. De ennek most nincs itt helye.
Legkedveltebb előadóim: Polyák Lilla, Psota Irén, Bereczki Zoltán,  Dolhai Attila , Náray Erika . Őket emelném ki első körben, ugyanis az ő hangjukat szeretem a legjobban. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy többieket nem hallgatom szívesen.

Számos színes darabbal, programmal vár mindenkit a Budapesti Operettszínház és a Madách Színház. A jegyeket érdemes hamar megvenni, nah és persze, mint egy egyetemista mondom, spórolni is el kell rá időben kezdeni. :D
Bővebb információ: www.operettszinhaz.hu, www.madachszinhaz.hu