2011. április 28.

Non-stop kocsmák

avagy sose késő (vagy korán) elkezdeni

After Music Pub: 1072 Bp., Nyár u. 6.                   http://aftermusicclub.hu/
A hét minden napján, 0-tól 24 óráig nyitva tart ez a kastély hangulatú szórakozóhely. Gyakran vannak koncertek itt, ekkor belépőt kell fizetni, de ezzel kapcsolatban minden információt megnézhetünk előre a honlapjukon.
After Music Pub
B-City Pub: 1066 Bp., Zichy Jenő u. 32.     http://www.bcitypub.hu/
☺  ♣  ►  ▼
A hely, amely éjjel-nappal nyitva van, és ahol sörözés közben a legismertebb filmsztárok képei néznek le ránk a falakról.

Kakas presszó: 1085 Bp., Üllői út 2-4.
   
A legtöbb presszóval ellentétben a Kakas színes, fiatalos és egyedi; kétszintes hely, ahol néha még karaoke-zeni is lehet, és kétszemélyes csocsóasztalok vannak. Nem csak este lehet itt kukorékolni, hanem nappal is: a hely éjjel-nappal nyitva van.
Maláta patika: 1111 Bp., Budafoki út 42.
   
Ahogy az egy patikához illik, ez a kocsma elég gyógyszerrel rendelkezik a szomjas torkok gyógyításához, méghozzá nagyon jó áron. Emellett éjjel-nappal nyitva van, annak ellenére, hogy Újbudán nem nagyon szeretik az este 10 utáni alkoholfogyasztást.
Tejbár sörbár: 1075 Bp., Károly krt. 17-19.
 
Tejbár sörbár
Anno itt tejtermékeket, turmixokat lehetett kapni, ezért hiába van kiírva, hogy Sör Bár, a Tejbár név ráragadt erre a sörözőre. Egy pultnyi hely az egész, arra éppen megfelel, hogy egy társaság gyorsan alapozzon, majd induljon is tovább az éjszakába.